خانه > کناف > کناف – اجرای کناف – کناف کاری | اجرا سقف کاذب، مشبک – دیوار کاذب، پوششی، جداکننده

کناف – اجرای کناف – کناف کاری | اجرا سقف کاذب، مشبک – دیوار کاذب، پوششی، جداکننده

کناف

کناف کاری – نصب و فروش کناف | اجرا و نصب سقف کناف و دیوار کناف

انواع مدل و طرح کناف متناسب با دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان

سقف کناف پی وی سی – اجرای پنل گچی – پنل پیش ساخته

سقف کاذب و کناف – نور مخفی

فروش، اجرا و نصب انواع کناف – سقف کاذب – نورمخفی – دیوار کاذب

انواع مدل کناف – انواع مدل و طرح سقف کاذب – اجرای سقف کناف پی وی سی

انواع سقف کاذب کناف – سقف مشبک کناف – اجرا سقف کناف – سقف کاذب مشبک کناف

اجرا و نصب انواع نور مخفی – کناف نور مخفی – نور مخفی سقف – نور مخفی داخل ساختمان

اجرا و نصب کناف – سقف و دیوار کاذب

دیوار جداکننده کناف – دیوار جداکننده داخلی – دیوار جداکننده کاذب

انواع طرح کناف – طرح سقف کاذب و دیوار کاذب در رنگ و مدل مختلف

اجرا و نصب انواع دیوار کاذب – دیوار کناف -اجرا دیوار جدا کننده – دیوار پوششی

نصب و فروش انواع مدل کناف سقف آشپزخانه – اجرا کناف اپن آشپزخانه – کناف پذیرایی

اجرا و نصب انواع کناف

اجرای کناف منازل و مجتمع مسکونی – اجرای کناف راهروها و پارکینگ – نصب کناف در داخل و خارج ساختمان

نصب کناف مدارس – اجرای کناف سالن و تالار پذیرایی – اجرا کناف کارخانه – نصب کناف مراکز درمانی و صنعتی

اجرا و نصب کناف مراکز آموزشی و تفریحی – اجرای کناف مجموعه ورزشی و مجتمع تفریحی – نصب کناف رستوران

اجرای کناف فرهنگسرا و کتابخانه – نصب کناف دانشکده و دانشگاه – اجرای کناف نمایشگاه – اجرای کناف اداری و شرکتی

اجرای کناف هتل و میهمانپذیر – اجرای کناف بیمارستان – نصب کناف ساختمان فرودگاه – اجرا کناف موزه – اجرا کناف سینما

محصولات کناف ایران

مقاطع فولادی – تایل های سقفی – صفحات مسلح سیمانی – پیچ اتصال و بولت

دریچه دسترسی – پودرها – صفحات روکش دار گچی – نوارها – وسایل و ابزار

ساخت و ساز خشک

ساخت و ساز خشک چیست؟

ساختار کلی سيستمهاي ساخت و ساز خشک شامل صفحات روکش دار گچی (يا سيمانی) و مقاطع فولادی گالوانيزة سبک نورد سرد می باشد که اين صفحات به عنوان پوشش و پروفيلهای فولادی به عنوان زيرسازی عمل می نمايند.

مزایای ساخت و ساز خشک

مزاياي ساخت و ساز خشک همچون سهولت، سرعت و دقت بالا در اجرا؛ ايمنی در برابر زلزله و حريق؛ خواص عايق بندی حرارتی، صوتی و رطوبتی؛ و تعميرات و نگهداری آسان موجب شده است که امروزه سيستمهای ساخت و ساز خشک به عنوان جايگزين روشهای منسوخ سنتی (بنايي) در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار گيرند.

سیستم و کاربرد ساخت و ساز خشک

سیستم های ساخت و ساز خشک کناف با هدف کاهش ضایعات ساختمانی و استفاده بهینه از منابع طبیعی، ارتقاء کیفیت ساختمان سازی، صرفه جویی در زمان و هزینه های ساخت و ساز، تامین ایمنی بناها در برابر زلزله و بهینه سازی مصرف انرژی طراحی و تولید شده اند. ساختار کلی این سیستم ها شامل صفحات روکش دار گچی (یا سیمانی) و مقاطع فولادی گالوانیزه سبک نورد سرد می باشد که این صفحات به عنوان پوشش و پروفیل های فولادی به عنوان زیرسازی عمل می نمایند. سیستم های ساخت و ساز خشک کناف از سهولت، سرعت و دقت اجرایی بسیار بالاتری نسبت به روش های سنتی (بنایی) برخوردار بوده و به همین دلیل در زمان و هزینه های ساخت صرفه جویی قابل ملاحظه ای را امکان پذیر می سازند.

انتخاب این سیستم در مرحله ی طراحی محاسبات سازه از یک سو باعث کاهش بار مرده ی ساختمان شده و از سوی دیگر موجب کاهش نیروی ناشی از زلزله خواهد شد؛ در نتیجه هزینه های مربوط به سازه و پی کاهش می یابد. علاوه بر کاهش جرم کلی ساختمان و در نتیجه کاهش نیروی ناشی از زلزله، دیوارهای کناف دارای رفتار میانقابی مناسب بوده و اثر منفی بر رفتار لرزه ای سازه ندارند. ساختارهای ایجاد شده با محصولات کناف دارای عایق حرارتی و صوتی مناسب بوده ودر برابر رطوبت نیز مقاوم می باشند. همجنین با استفاده از ساختارهای مقاوم در برابر حریق، می توان سازه و یا فضاهای مورد نظر ساختمان را در مقابل آتش مستقیم تا دو ساعت مقاوم نمود. از دیگر مزایای این سیستم ها سهولت در انجام تعمیرات، امکان ایجاد تغییرات با توجه به نیازها یا کاربری بنا، دسترسی آسان به تاسیسات و حمل و نقل آسان و ارزان می باشد.

کناف چیست؟

پیشرفت فناوری ساخت و ساز در سالهای اخیر سبب جایگزینی مصالح نوین با مصالح سنتی شده است . از جمله این موارد می توان به سیستم های ساخت و ساز خشک اشاره کرد که استفاده از آن ها در صنعت ساختمان سازی به صورت فراگیر در اروپا و در ایران در حال توسعه است . صفحات روکش دارگچی یکی از مصالح اصلی مورد استفاده در ساخت و ساز خشک هستند . کناف نوعی صفحه روکش دار گچی (Dry Wall) است که توسط شرکت کناف تولید می شود . کناف بیش از 8۰ سال است که در صنایع ساختمانی فعالیت دارد . این شرکت توسط برادران کناف (کارل و آنفوس کناف) در سال ۱۹۳۲ بنیان گزاری شد . در حال حاضر شرکت کناف یکی از شرکتهای بین المللی در صنایع ساختمان می باشد.

سقف و دیوار جداکننده (تیغه)

سقف ها و دیوارهای جداکننده (تیغه) کناف سازه های فلزی یکپارچه گالوانیزه هستند که صفحات روکش دار گچی و سیمانی بر روی آنها پیچ می شوند . درز بین صفحات با بتونه درزگیری پر شده و سطوح صاف به وجود آمده رنگ آمیزی می شوند . در ادامه مزایای استفاده از دیوارهای جداکننده داخلی کناف توضیح داد می شود :

مزایای دیوار جداکننده

– سبک بودن دیوار کناف

این نوع دیوار در مقایسه با دیوارهای سنتی حدود ده تا پانزده برابر سبک تر است. لذا با کاهش بار مرده ساختمان ، تاثیر نیروی زلزله بر ساختمان کمتر می شود . در صورت تخریب ساختمان ، به علت سبکی سیستم کناف ، خطر جانی برای ساکنان به مقدار قابل ملاحظه ای کمتر خواهد بود . علاوه بر سبکی پانل های کناف ، نحوه اتصال انعطاف پذیر پانل ها به پروفیل ها هم به گونه ای است که باعث کاهش نیروی زلزله می شود . بدین صورت که استادها در داخل رانرها جای بازی دارند و به هم پیچ یا پرچ نمی شوند ، ولی پانل ها به هر دوی آن ها پیچ می شوند .

سبکی مصالح کناف باعث حمل آسان آن توسط کارگران و در نتیجه افزایش سرعت اجرای پروژه می شود. در مسافتهای حمل طولانی به علت دارا بودن بسته بندی مناسب آسیبی به مصالح وارد نمی شود .کم حجم بودن مصالح کناف نسبت به مصالح سنتی نیز سبب کاهش هزینه های حمل می شود. مزیت دیگر سیستم کناف دسترسی آسان به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی است . در صورت ترکیدن لوله های تاسیسات و… به راحتی می توان قسمت آسیب دیده را تشخیص داده و تعمیر کرد . در صورت آسیب دیدن دیوارهای کناف در اثر ضربه نیز ، قسمت آسیب دیده به راحتی تعویض و تعمیر می شود . این دو ویژگی موجب افزایش عمر مفید ساختمان می شوند .

– تغییر کاربری کناف

در صورت نیاز به تغییر کاربری ، با استفاده از سیستم کناف به راحتی می توان این کار انجام داد . در بازسازی ساختمان های قدیمی نیز می توان از روش کناف بهره گرفت . در مناطقی که نیاز به ساخت و ساز سریع باشد مانند مناطق زلزله زده ، سیستم کناف دارای اولویت می باشد.

– رنگ آمیزی و نقاشی کناف

دیوارهای کناف بعد از نصب ، رنگ آمیزی می شوند و در این مرحله نیازی به ملات گچ و خاک و گچ کشته نمی باشد . این موضوع نیز باعث صرفه جویی و بالا رفتن سرعت اجرای پروژه ها می شود . برای به دست آوردن سطحی کاملا یکنواخت ، محل درزها با کمک نوار درزگیر بتونه می شود . نوار درزگیر موجب مسطح شدن محل درز و جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار می شود . سطح پیچ ها هم که کمی پایین تر از سطح پانل ها هستند ، با بتونه پوشانده می شود و سطح صافی در محل پیچ ها ایجاد می شود . بعد از اجرای دیوار ، یک لایه ماستیک روی آن اجرا می شود که موجب بوجود آمدن سطحی یکنواخت برای رنگ آمیزی و کاهش جذب رنگ می شود . در نهایت با استفاده از دیوار کناف به راحتی سطحی کاملا صاف با دقت بالا و آماده برای رنگ آمیزی به دست می آید .

– عایق صوتی و صدا کناف

با بکارگیری دیوارهای کناف می توان مقاومت در برابر عبور صدا را افزایش داده و با استفاده از عایق های پشم سنگ و پلی استایرن می توان دیوارها را در برابر حرارت به راحتی عایق کرد . عایق ها در بین دو پانل گچی قرار می گیرند . از سیستم پانل های گچی کناف بدون سازه نیز استفاده می شود . در این حالت ، پانل های گچی با استفاده از چسب پرلفیکس به عنوان پوشش روی دیوارهای سنتی نصب می شوند . بدین ترتیب فضایی خالی در پشت آن برای عایق کاری و عبور تاسیسات ایجاد می شود. از دیگر مزایای سیستم کناف اجرای فرم های دکوراتیو و منحنی و افزایش سطح زیر بنای ساختمان با توجه به کاهش ضخامت دیوارهای کناف نسبت به مصالح سنتی می باشد.

کناف بنابر عملکرد دیوارها ، پانل های متفاوتی متناسب با شرایط موجود ارائه می دهد . در شرایط عمومی از پانل های گچی ساده یا Regular board) RG)  استفاده می شود . برای مکان های مرطوب مانند آشپزخانه و سرویس ها از پانل های مقاوم در برابر رطوبت  (Moisture Resistant board)  استفاده می شود . این صفحات قابل استفاده در مکان هایی با رطوبت کمتر از 90% می باشد . در محل هایی که احتیاج به محافظت در برابر حریق دارند ، پانل های (Fire Resistant board) که دارای الیاف شیشه می باشند پیشنهاد می گردد که تا 3 ساعت در برابر آتش سوزی مقاومت می کنند . پانل های (Fire & Moisture resistant board) هم که در برابر رطوبت و آتش مقاوم هستند ، برای مکان هایی مانند چاه های تاسیساتی استفاده می شوند . در سیستم کناف ، برای دیوارهای خارجی یا دیوارهایی که در تماس دائم با آب هستند از صفحات مسلح سیمانی (آکواپنل) استفاده می شود.

اجزای فلزی : پروفیل های کناف با شکل دادن به ورق های فولادی گالوانیزه به روش سرد تولید می شوند . اجزای اصلی آن شامل استاد (سازه قائم) و رانر (سازه افقی) می باشد . در محل هایی که تاسیسات و لوله کشی ها وزن خود را به استاد ها انتقال می دهند ، سازه ای تحت عنوان پشتیبان جهت تقویت استفاده می شود . سازه محافظ گوشه در کنج های خارجی به کاربرده می شود که از دیوارهای کناف در برابر ضربه محافظت می کند و هم باعث ایجاد لب های گونیا و دقیق می شود. پیچها ، سازه درز انقطاع ، نوار درزگیر و ماستیک و… از دیگر اجزای دیوار کناف می باشد .

کناف و کاربرد آن در دکوراسیون

دیوار های جدا کننده کناف دارای ویژگی ها و مزیت های فراوانی هستند که همین امر باعث افزایش استفاده از این نوع دیوار ها در ساختمان های مدرن شده است.

شرکت کناف يکی از بزرگترين توليد کنندگان سيستمهای ساخت و ساز خشک در جهان می باشد. اين شرکت در سال ١٩٣٢ در آلمان تأسيس شد و اکنون با داشتن بيش از ١5٠ کارخانه در ٣٧ کشور جهان و 23٠٠٠ نفر نيروی کار، به صورت يک گروه عظيم صنعتی در سطح بين المللی فعاليت می نمايد. شرکت کناف گچ شاخه تولیدی شرکت کناف در زمینه مواد پودری و مواد و مصالح ساختمانی با پایه سیمانی در ایران است. این شرکت با ظرفیت تولید روزانه 1000 تن گچ های خاص یکی از بزرگترین و معتبرترین تولید کنندگان مواد و مصالح ساختمانی در کشور به شمار می آید. شركتهای کناف گچ علاوه بر تامين نيازهاي داخلي، محصولات خود را به بيش از 7 كشور همجوار همچنین قاره اروپا، افریقا، استرالیا، خاور دور و شبه قاره هند صادر می نماید.
نورمخفی کناف, نور مخفی, نصب کناف, کناف کاری, کناف, سقف مشبک, سقف کناف, سقف کاذب, دیوار کاذب, دیوار جداکننده, دیوار پوششی, اجرای کناف | knauf | نقاشی ساختمان شهرنگ

مقایسه کناف با ساختمان سازی سنتی (آجر،سیمان،گچ و…)

همانطور که میدانید در ساختمان سازی سنتی از آجر + سیمان + گچ و خاک  و گچ سفید برای ساخت یک دیوار ساده استفاده میشود. معایب این روش وزن بسیار زیاد سازه است همچنین در صورت وقوع زلزله اینگونه دیوار ها در مقابل لرزش ها فوق العاده ضعیف بوده و بعد از ترک خوردن به صورت اوار خراب میشود و باعث صدمه به ساکنین میشود. همچنین اینگونه دیوار ها فضای بسیار زیادی را اشغال میکند و هیچ گونه انعطافی برای طراحی از نظر زیبایی ندارد.
ولی استفاده از دیوار های کناف با وزن بسیار سبک تر برای ساختمان از نظر مقاومت در برابر زلزله و عدم صدمه به ساکنین در صورت خراب شدن به دلیل وزن سبک برتری چشم گیری نسبت به دیگر روش های دیوار کشی دارد.همچنین دیوار های کناف با عایق بودن بسیار بالا مانع از ورود و خروج گرما و یا صدا میشود.
نورمخفی کناف, نور مخفی, نصب کناف, کناف کاری, کناف, سقف مشبک, سقف کناف, سقف کاذب, دیوار کاذب, دیوار جداکننده, دیوار پوششی, اجرای کناف | knauf | نقاشی ساختمان شهرنگ
دیوار های کناف با داشتن فضای خالی جهت عبور تاسیسات ساختمانی فوق العاده ایده ال است. به علاوه در دیوار های کناف میتوان از انواع طرح های هندسی جهت زیبا سازی ساختمان بهره برد. همچنین سرعت اجرای دیوار های کناف چندین برابر اجرای دیوار های سنتی است.در پایان اگر تمامی هزینه های آجر + سیمان + گچ و خاک و گچ سفید و کارگر جهت نصب یک دیوار را محاسبه کنید و با دیوار های کناف مقایسه کنید متوجه صرفه جویی در هزینه تا 50% خواهید شد.

نورمخفی کناف, نور مخفی, نصب کناف, کناف کاری, کناف, سقف مشبک, سقف کناف, سقف کاذب, دیوار کاذب, دیوار جداکننده, دیوار پوششی, اجرای کناف | knauf | نقاشی ساختمان شهرنگ

روش اجرای دیوار های کناف بسیار ساده و سریع است. ابتدا رانر فولادی سبک 7 سانتی یا 10 سانتی را به زمین و سقف روبروی هم محکم میشود (توسط میخ یا پیچ و رویل پلاک). سپس استاد های فولادی سبک بین رانر های فولادی سبک پیچ میشوند و یک وجه دیوار را توسط پنل های گچی با ضمامت بالا و مناسب به استاد ها پیچ میشود.سپس در صورت نیاز از عایق (که میتواند انواع مختلفی باشد مثل عایق صوت,گرما,اتش و یا …) بین دو وجه دیوار استفاده میشود و در نهایت وجه دیگر دیوار توسط پنل تکمیل میشود.

نورمخفی کناف, نور مخفی, نصب کناف, کناف کاری, کناف, سقف مشبک, سقف کناف, سقف کاذب, دیوار کاذب, دیوار جداکننده, دیوار پوششی, اجرای کناف | knauf | نقاشی ساختمان شهرنگ

نورمخفی کناف, نور مخفی, نصب کناف, کناف کاری, کناف, سقف مشبک, سقف کناف, سقف کاذب, دیوار کاذب, دیوار جداکننده, دیوار پوششی, اجرای کناف | knauf | نقاشی ساختمان شهرنگ

نورمخفی کناف, نور مخفی, نصب کناف, کناف کاری, کناف, سقف مشبک, سقف کناف, سقف کاذب, دیوار کاذب, دیوار جداکننده, دیوار پوششی, اجرای کناف | knauf | نقاشی ساختمان شهرنگ

نورمخفی کناف, نور مخفی, نصب کناف, کناف کاری, کناف, سقف مشبک, سقف کناف, سقف کاذب, دیوار کاذب, دیوار جداکننده, دیوار پوششی, اجرای کناف | knauf | نقاشی ساختمان شهرنگ

پرسش و پاسخ متداول

پرسش ها و پاسخ های متداول در مورد فیزیک ساختمان (عايق صوتى – عايق حرارت – زلزله – حريق ) – آكواپنل

درزگيري و آماده سازي

آیا قبل از اجرای پوشش نهائی بر روی صفحات روکش دار گچی نیاز به اجرای پرایمر می باشد ؟ چرا ؟

بله ، پس از عمليات درزگيري و قبل از کاشیکاری، اجرای کاغذ ديواری يا رنگ آميزي با رنگ روغنی ، اجرای لايه پرايمر بر روي کل سطح کار لازم خواهد بود، حذف لايه پرايمر موجب بروز مسايل زير خواهد شد:

1 – در اجراي كاشي، اتصال مناسب ميان چسب كاشي و پنل حاصل نشده، كه نتيجه آن فروريزي كاشي ها در دوره بهره برداري خواهد بود.

2 – در صورت اقدام به جداسازي كاغذ ديواري در نوسازی هاي آينده ساختمان، به كاغذ روكش پنل آسيب خواهد رسيد (توضيح اين كه لايه پرايمر موجب مي شود كه كاغذ ديواري بدون آسيب به كاغذ روكش پنل، از آن جدا شود).

3 – در رنگ آميزي با رنگ روغني،‌ حالت سايه و روشن ايجاد شده، همچنين چسبندگي ميان رنگ و لايه ماستيك تضعيف خواهد شد (توضيح اين كه اجراي پرايمر موجب يكسان شدن ميزان جذب سطح پنل و محل هاي بتونه كاري شده گرديده و از ايجاد حالت سايه و روشن جلوگيري مي نمايد)

(جهت اجرای رنگ های با پایه آب – پلاستیک نیازی به استفاده از پرایمر نمی باشد ولی اجرای یک لایه ماستیک روی سطح کار از الزامات رنگ آمیزی با رنگ های پلاستیک/ روغنی می باشد.)

جهت کسب اطلاعات بيشتر در خصوص پرايمر مناسب برای هر يک از کاربردهای فوق الذکر، با دايره پشتيباني فني شرکت کناف ايران تماس حاصل شود.

دلیل کاربرد پودر ماستیک چیست ؟ آیا استفاده از آن ضروری می باشد؟

این محصول براي دستيابي به بهترين نتيجه در رنگ آميزي، توصیه می شودپس از عمليات درزگيري و قبل از رنگ آميزي، يک لايه نازک پوششي (1 تا 2 ميليمتر) با ماستیک کناف روي تمام سطح کار اجرا شود . (ضخامت قابل قبول، طی یک یا چند مرحله کاری قابل دستیابی است). اجرای لایه ماستیک باعث کاهش دفعات اجرای لایه رنگ می شود و از ایجاد سایه به واسطه تغییر جنسیت سطح زیر کار جلوگیری می نماید.

روی کدام جهت صفحات روکش دار گچی باید پوشش کاری نهائی ( رنگ ) انجام داد ؟ آیا اختلافی وجود دارد ؟

طرف رویی صفحات روکش دار گچی جایی که چاپ مشخصات پانل وجود ندارد ، برای اجرای پوشش کاری نهائی مناسب می باشد. علت این امر این است که پیگیری پانل تولیدی این شرکت در هنگام وقوع مشکل امکان پذیر باشد و تامین کردن لبه AK پانل برای اجرای صحیح عملیات درزگیری و آماده سازی سطح، ضرورت این موضوع را تائید می کند.

جهت جلوگیری از ایجاد ترک در محل اتصال سقف و دیوار چه راه حلی وجود دارد؟

براي جلوگیری از این امرباید در زمان درزگيري کنج داخلي اي که در فصل مشترک دو ساختار خشک قرار دارد (مانند محل تقاطع يک ديوار و يک سقف کناف)، از نوار درزگير کاغذي استفاده شود. کليه مراحل اجرا در کتاب راهنمای درزگیری وآماده سازی صفحات روکش دار گچی شرکت کناف ایران (صفحه 18 و19) ذکر شده است.

براي درزگيري کنج داخلي اي که در فصل مشترک ساختار خشک و بنايي قرار دارد (مانند محل تقاطع يک ديوار کناف با يک سقف بنايي؛ يا يک سقف کناف با يک ديوار بنايي)، از نوار چسب جدا کننده کناف (Trenn-fix) استفاده مي شود؛ بدين ترتيب که قبل از عمليات نصب، نوار ترن فيکس بر روي سازه چسبانده شده و پس از عمليات درزگيري و خشک شدن بتونه، اضافات آن به وسيله تيغ برش جدا مي شود .

در مواردی خاص می توان از اتصال لغزان در سقف استفاده کرد که تائید جزئیات فنی آن توسط واحد فنی شرکت کناف ایران الزامی است.

پرسش و پاسخ در مورد درزگيري و آماده سازي

مهمترين دليل ترک بتونه در محل درزها چیست؟

دلایل مختلفی مثل :

عدم استفاده از نوار درزگیر کناف جهت مسلح کردن محل درز

عدم رعایت فاصله حداکثر 3 میلی متر درز بین پانل ها

عدم رعایت فاصله پیچ ها در نصب پانل ها

عدم اجرای صحیح زیر سازی فلزی

عدم رعایت کردن مراحل بتونه کاری و درست عمل نیاوردن بتونه درزگیر(طرح اختلاط) در به وجود آمدن ترک موثر می باشند.

معايب استفاده از بتونه سنتي (مل) بجاي ماستيک چیست؟

بتونه سنتی به دلیل وجود اختلاف در ترکیبات شیمیایی با بتونه درزگیر کناف یا ماستیک، به سطح پانل ها یا درز آنها نمی چسبد و از محل خود جدا می شود.

کاربرد محصول ردي فيکس (Readyfix) به چه صورت است؟

این محصول به صورت آماده مصرف عرضه شده و نیاز به هیچ گونه اختلاطی ندارد و از آن می توان جهت درزگیری صفحات روکش دار گچی ( به همراه نوار درزگیر) و همچنین جهت پوشش کل سطوح ( پس از اتمام مراحل درزگیری و پوشش درزها ) که اصطلاحا ماستیک کاری نامیده می شود ، استفاده نمود.

مزایا و ویژگی های این محصول صرفه جویی در وقت ، اجرای آسان و راحت ، قدرت چسبندگی بالا ، امکان پرداخت مناسب و سمباده پذیری آن است و روش اجرای این بتونه ، دقیقا مشابه اجرای بتونه درزگیری کناف و یا پودر ماستیک می باشد .

آیا قاب پیرامونی دیوار ( محل اتصال دیوار کناف با دیوار های بنایی ) نیاز به درزگیری دارد ؟

بله، محل اتصال دیوار به عناصر پیرامونی باید با بتونه درزگیر کناف کاملا پر شود همچنین زماني که دو ساختار غير همجنس به يکديگر اتصال می يابند، به علت اين اختلاف، ترکي نامنظم و قابل رؤيت در فصل مشترک آن ها ايجاد مي شود. براي جلوگيري از ايجاد چنين ترک هايي، در محلهايي که ساختارهاي کناف و بنايي به يکديگر مي رسند، از نوار چسب جداکننده Trenn-fix استفاده مي شود. بدين ترتيب در فصل مشترک دو ساختار، درزی مويين و نامحسوس ايجاد شده و شکل ظاهري کار ارتقا مي يابد.

نحوه اجراي محصول عايق آبي به چه صورت است ؟

این محصول، جایگزین عایق های رطوبتی سنتی می باشد. مزیت استفاده از عایق رطوبتی کناف، ضخامت کم غشاء حاصل از آن است (حدود 2 تا 3 میلیمتر) که امکان اجرای دیوارهای تک لایه را در سلول های تر فراهم می سازد. از دیگر مزایای مهم این محصول، امکان اجرای کاشی (به وسیله چسب کاشی پایه سیمانی) بر روی آن است.

برای اجرای این نوع عایق، ابتدا سطح کار آماده سازی و سپس با عایق رطوبتی کناف پوشش داده می شود به نحوی که لایه عایق، کف را به طور کامل پوشش داده و تا ارتفاع مورد نظر بر روی دیوار امتداد یابد. نقاط حساس مانند کنج ها و آب روها با استفاده از لایه الیافی مخصوص مسلح می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این محصول و نحوه اجرای آن، به کاتالوگ عایق آبی کناف ایران رجوع شود.

فيزيك ساختمان (عايق صوتي، عايق حرارت، زلزله، حريق)

اساس تصمیم گیری برای طراحی سقف های کاذب ایمن در برابر زلزله چیست ؟

سه عامل مهم در طراحی زلزله دخیل هستند : تعریف موقعیت جغرافیایی منطقه ، وضعیت خاک بستر و نوع ساختمان . بیش از 90% خاک ایران در برابر خطر احتمالی وقوع زلزله قرار دارد . طبق تعریف آئین نامه زلزله ایران عناصری مثل سقف کاذب علاوه بر سبک بودن باید شکل پذیر نیز باشد . تامین این شکل پذیری در حرکت رفت و برگشتی زلزله با حفظ ایستایی سقف و عدم آسیب رساندن به دیوار های پیرامونی ، تامین می شود.

مقاومت صفحات روکش دار گچی در برابر حریق به چه صورت است ؟

صفحات روکش دار گچی به تنهایی دارای کد مقاومت در برابر حریق نیستند و تنها در داخل ساختار می توانند این خاصیت را تا 180 دقیقه تامین نمایند. صفحات روکش دار گچی مقاوم در برابر حریق (FR یا GKF) پنل هایی هستند که گچ تشکیل دهنده آن ها حاوی الیاف شیشه می باشد و در محل هایی که مورد نظر مشاور پروژه است و نیاز به محافظت در برابر حریق وجود دارد (مانند پوشش ستون ها و تیرهای فولادی) مورد استفاده قرار می گیرند. این صفحات دارای روکش صورتی رنگ بوده و در امتداد محور میانی پشت آن ها مهر قرمز کناف چاپ شده است . در محل هایی که کد حریق مورد نیاز است برای دریافت پیشنهاد در تعیین ساختار تماس با واحد پشتیبانی فنی شرکت کناف ایران الزاما توصیه می شود.

آیا سیستمهای کناف مورد تایید استاندارد های داخلی می باشد ؟

بله ، سیستم های شرکت کناف ایران علاوه بر استاندارد های بین المللی EN – DIN – BS – ASTM دارای گواهینامه فنی و تائیدیه فنی از مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و همچنین این شرکت پروانه علامت استاندارد اجباری محصول صفحات روکش دار گچی و سازه های فلزی را از سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران اخذ کرده است . لازم به ذکر است سیستم های کناف تمامی نیاز های فنی مندرج در آئین نامه های ساختمانی داخلی را مرتفع می سازد.

آیا دیواری که دارای خواص عایق صوتی و حرارتی باشد در محصولات کناف وجود دارد ؟

شرکت کناف ایران با توجه به ساختار در خواستی مشتری راه حل های متفاوتی در ارائه سیستم دارد.

اساسا دیوار های ساختار خشک که توسط شرکت کناف ایران تولید می شود دارای خواص عایق صوتی و حرارتی می باشند ولی بسته به الزامات و خواسته های مورد نظر پروژه این خواص متغییر خواهند بود. شایان ذکر است که ارتقاء و بهبود خواص فیزیکی جداره ها ( دیوار ها و سقف ها ) در فضا های اجرا شده با سیستم های متداول دیگر نیز با اجرای سیستم کناف قابل تامین می باشد.

پرسش و پاسخ در مورد فيزيك ساختمان (عايق صوتي، عايق حرارت، زلزله، حريق)

آیا محصولات کناف دارای ضمانت هستند ؟

کیفیت محصولات شرکت کناف دراجزای ساختار اجرا شده ای که براساس اطلاعات فنی این شرکت اجرا شده باشد، مورد تضمین است . به عبارت دیگر در صورت اجرای صحیح سیستم کناف طبق استاندارد های موجود و دستور العمل های مندرج در کتاب های راهنما ، این محصولات در صورت بروز اشکال دارای خدمات پس از فروش می باشند و می توانید هرگونه مشکل مربوط به کیفیت محصولات را در مرحله خرید محصول ، نصب سیستم و دوره بهره برداری آن به واحدامور کیفیت و شکایات شرکت کناف ایران گزارش دهید .

آیا محصولات تولیدی کناف پشتیبانی فنی برای ارائه راه حل دارد ؟

در صورت وجود هرگونه ابهام فنی در هر یک از مراحل طراحی ، اجرا ، بهره برداری و تعمیرات سیستم های ساخت و ساز خشک ، دایره پشتیبانی فنی شرکت کناف ایران آمادگی ارائه راهنمایی ها ، جزئیات فنی ، راه حل ها و رفع ابهام های فنی را دارد.

آیا سیستم های کناف دارای تاییدیه فنی می باشد ؟

بله ، سیستم های کناف در ایران دارای تائیدیه فنی از تاریخ 7/3/1390 طی گواهی شماره 2092 – 8 – 90 از وزارت مسکن و شهرسازی ( مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن) می باشد.

آیا محصولات و سیستم تولیدی کناف الزامات آئین نامه های ساختمانی ایران را مرتفع می سازد ؟

بله ، اساسا محصولات و سیستم های شرکت کناف ایران به منظور پاسخگویی به الزامات مندرج درآئین نامه های تدوین شده توسط وزارت مسکن و شهرسازی در امور ساختمان و مسکن در ایران طراحی و تولید می شوند.

ویژگی های مهم سیستم کناف چیست؟

ویژگی هایی همچون سهولت، سرعت و دقت بالا در اجرا ، ایمنی در برابر زلزله و حریق، خواص عایق بندی حرارتی، صوتی و رطوبتی و تعمیرات و نگهداری آسان از مهم ترین مزایای این سیستم هستند.

کاربرد های سیستم کناف در چه مکان هایی است؟

ویژگی هایی همچون سهولت، سرعت و دقت بالا در اجرا، ایمنی در برابر زلزله و حریق، خواص عایق بندی حرارتی، صوتی و رطوبتی و تعمیرات و نگهداری آسان موجب شده است که امروزه این سیستم به عنوان جایگزین روش های سنتی در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار گیرد و تمامی نیاز های مهندسی و معماری را در همه فضا ها با کاربری های مختلف بر آورده سازد.

آیا می توان سیستم کناف را در اقلیم های مختلف بکار برد؟

با توجه به شرایط مختلف اقلیمی ، سیستم کناف دارای ساختار ها و محصولات متفاوتی برای ارائه راه حل در شرایط خاص را دارد . جهت دریافت مشاوره در انتخاب ساختار تماس با واحد پشتیبانی فنی قویا توصیه می شود.

ضریب انتقال حرارت ساختارهای کناف چه مقدار است؟

ضریب انتقال حرارت در ساختمان بسته به نوع ساختار مورد استفاده در ساختمان تعیین می شود . دیوارهای جداکننده عموما در حد فاصل فضاهای کنترل شده (به لحاظ حرارتی) قرار می گیرند؛ لیکن چنانچه در حد فاصل فضاهای کنترل نشده یا نیمه کنترل شده قرار گیرند، تعبیه عایق پشم معدنی در ساختار ضروری خواهد بود. عواملی همچون تعداد و ضخامت صفحات، اندازه استادها و ضخامت و خواص لایه عایق پشم معدنی مصرفی، در میزان عایق حرارتی دیوار موثر هستند. ارزش حداقل عایق حرارتی مجاز دیوار، با توجه به عملکرد ساختار، از مبحث 19 مقررات ملی ساختمان ایران قابل استخراج می باشد که با مراجعه به کتاب های راهنمای دیوار های کناف ساختار مورد نیاز جهت تامین میزان عایق حرارتی مورد نظر در ساختمان ، قابل دسترسی می باشد.

مقدار مقاومت و ايستايي ديوار های کناف در برابر ضربه چقدر است؟

این ساختارها در برابر ضربات متعارف در فضاهای ساختمانی مقاوم می باشند و با افزایش تعداد لایه های پوششی ، افزایش ضخامت لایه های پوششی و همچنین کاهش فاصله سازه ها می توان میزان مقاومت دیوار ها در برابر ضربه را افزایش داد .

دیوارهای کناف به خوبی می توانند در مقابل نیروهای در امتداد عمود بر صفحه خود مقاومت کند. محاسبات نشان می دهد که دیوارهای کناف در برابر شتاب هایی به بزرگی بیش از 5g مقاومت دارند . این نوع دیوار دارای رفتار میان قابی ایده آل بوده و کاملا انعطاف پذیر می باشد. با اجرای اتصالات مناسب می توان این دیوارها را از قاب های سازه منفک نمود تا از اثرات متقابل بین دیوار و سازه به طور کامل جلوگیری شود. همچنین دیوار دچار شکست انفجاری نشده و آوار بر جای نمی گذارد.

کناف آكواپنل

آیا صفحات سیمانی آکوا پنل را مانند صفحات روکش دار گچی می توان به تنهایی به دیوار موجود بتنی یا بنایی چسباند ؟

خیر ، صفحات سیمانی آکواپنل باید برروی زیر سازی فلزی و ساختار مورد تائید واحد پشتیبانی فنی شرکت کناف ایران ، اجرا شوند .

نصب صفحات سیمانی به صورت عمودی یا افقی و پشت یا روی آن چه اختلافی ایجاد می کند ؟

نصب صفحات سیمانی خارجی و داخلی لزوما به صورت افقی انجام می شود زیرا شبکه فایبرگلاس مسلح کننده صفحات در این جهت مقاوم تر است. اجرای عمودی این صفحات تنها درصورتی که عرض محل مورد نظر نصب 120 سانتیمتر و کمتر باشد و پنل یک تکه اجرا شود، مجاز میباشد. اجرای اندود مخصوص سیمانی ، چسب کاشی یا اندود آماده مصرف Q4 Finish روی سطحی که لوگوی AQUAPANEL بر آن درج شده است انجام خواهد گرفت.

در صورت استفاده از نمای سنگ ، آلومینیوم و …بر روی دیوار آکواپانل خارجی، نحوه نصب چگونه است؟

استفاده از سنگ روی دیوار خارجی آکواپنل کناف توصیه نمی گردد ولی رنگ آمیزی با رنگهای مناسب نما، پوشش های نمای بافت دار معدنی(Mineral) ، آجرپلاک مورد تایید است ، در صورت نیاز به اجرای سنگ نما باید بصورت خشکه چینی همراه با پروفیل کشی و ساپورت گیری مربوطه از سازه اصلی انجام شود. جهت اطمینان از جزئیات صحیح اجرایی ، مشاوره با واحد پشتیبانی فنی شرکت کناف ایران توصیه می گردد .

آيا مي توان بعنوان پوشش نهايي از سيستم آکواپانل بدون نياز به مصالح ديگر استفاده نمود؟

بله ،در صورت استفاده از سیستم آکواپنل خارجی به عنوان نما پس از درزگیری با اندود مخصوص درزگیری و استفاده از شبکه توری فایبرگلاس و اندود مخصوص سیمانی پوششی SM700 در کل سطح پانل ها ، می توان این مرحله را به عنوان پوشش نهائی نما در نظر گرفت .

روش ايمن نمودن ديوار هاي پيراموني (آکوا پانل) در طبقات همکف ، اول و ساختمانهاي ويلايي به چه صورت است؟

برای ایمن نمودن دیوار ها می توان از یک ، دو یا سه لایه ورق گالوانیزه در بین پانل ها به طوری که سطح دیوار را کامل پوشش دهد ، استفاده نمود . خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد پشتیبانی فنی تماس حاصل فرمایید.

ميزان مقاومت سيستم آکواپانل در برابر بارش باران و چرخه ذوب و یخبندان چگونه تعریف می شود؟

اساس سیستم آکواپنل خارجی مقاومت 100 درصد در برابر باران و تغییرات شرایط جوی و مقاومت کامل در چرخه های متعدد ذوب و یخبندان می باشد که این مزایا به شرط اجرای صحیح ساختار و رعایت جزئیات نصب مورد نظر به راحتی قابل دستیابی می باشد ( Test Report ETA ) .

اجرای پرایمر روی صفحات مسلح سیمانی داخلی یا خارجی ضرورت دارد ؟

بر روی صفحات مسلح سیمانی داخلی پیش از کاشی کاری یا قبل از رنگ آمیزی، باید سطح پانل ها با پرایمر مخصوص پوشانده شوند و همچنین در صفحات مسلح سیمانی خارجی در صورتی که نمای مورد نظر با رنگ پوشانده می شود اجرای لایه پرایمر پیش از آن الزامی است.

شرایط نصب و اجرای سنگ و کاشی بر روی دیوار آکواپنل داخلی چگونه است ؟

کاشی کاری و نصب سنگ بر روی دیوار آکواپنل داخلی توسط چسب کاشی و چسب سنگ مناسب مشروط به آنکه وزن قطعات الحاقی از 40 کیلوگرم در هرمتر مربع تجاوز نکرده و ابعاد آنها بیش از 33*33 سانتمیتر نباشد، امکان پذیر است در صورت استفاده از هر نوع پوششی که ابعاد یا وزن آن فرا تر از این شرایط باشد ، اجرای زیر سازی فلزی تقویتی ضرورت دارد .

ر صورت استفاده از نمای ثانویه پوششی در جلوی دیوار خارجی آکواپنل ، آیا انجام کلیه مراحل درزگیری و پوشش با اندود مخصوص الزامی است ؟

در صورت آب بند بودن و عدم نفوذ آب انجام مراحل فوق تا درزگیری کفایت می نماید . استعلام از واحد پشتیبانی فنی در این زمینه توصیه میگردد.

زیرسازی دیوار های خارجی ( فواصل پروفیل های فلزی رانر و استاد ) بر چه اساسی تعیین می گردد؟

ارتفاع و محل قرارگیری ساختمان ( شدت وزش بار باد مطابق با الزامات و داده های مندرج در مبحث 6 مقررات ملی ساختمان ) ، ارتفاع کف تا سقف و نوع مهار شوندگی دیوار ، تعیین کننده در مشخصات زیرسازی فلزی دیوار های خارجی می باشد. جهت انتخاب ساختار مناسب و مورد تایید زیرسازی با واحد پشتیبانی فنی شرکت کناف تماس حاصل فرمایید.

– ضرورت استفاده از لایه آب بند (Tyvek) چیست ؟

بسته به شرایط اقلیمی منطقه نصب، ممکن است در وجه بیرونی دیوار خارجی کناف و قبل از اجرای پانلهای سیمانی، نیاز به اجرای لایه آب بند Tyvek باشد. این لایه از سمت بیرون (محلی چاپ لوگو) اجازه نفوذ آب به داخل ساختار دیوار را نداده و از سمت داخل رطوبت موجود در هوای ساختمان را از میان خود عبور داده و به بیرون هدایت و زهکش مینماید. اجرای این لایه در مناطقی که اقلیم غالب سرد و خشک دارند، الزامی است. در مناطقی با اقلیم غالباً گرم و خشک، لزوم اجرای اجرای این لایه پس از بررسی همه جوانب و با مشاوره واحد پشتیبانی فنی کناف ایران، مشخص میگردد. در اقلیمهای گرم و شرجی (مانند مناطق جنوبی کشور) اجرای این لایه ضرورتی ندارد.

– محل قرار گیری و شیوه صحیح اجرای لایه مخصوص آب بند (Tyvek) و لایه بخار بند (مشمع پلاستیکی ضخیم) چگونه است ؟

لایه آب بند (Tyvek) قبل از نصب آکواپنل خارجی با استفاده از چسب نواری مناسب دو طرفه روی زیرسازی اجرا میگردد. در مناطقی با اقلیم شرجی استفاده از لایه بخار بند (مشمع پلاستیکی ضخیم) قبل از اجرای پانل گچی از وجه داخلی دیوار، اکیداً توصیه میگردد.

– آیا مجاز به استفاده از اندود سیمانی پوششی SM700 به تنهایی و بدون رنگ آمیزی می باشیم ؟

بله در صورتیکه ضخامت اندود مارموریت اجرا شده از 7 میلیمتر کمتر نباشد، میتوان آنرا بعنوان سطح تمام شده نما در نظر گرفت.

– آیا مجاز به اجرای ملات سیمان با تخته ماله به عنوان جایگزین اندود سیمانی پوششی SM700 می باشیم ؟

خیر ، چون اجرای این سیستم روی دیوار خارجی کناف نامتعارف میباشد و اجرای ملات سیمان با تخته ماله در این سیستم به هیچ عنوان نمی تواند جایگزین اندود مخصوص پوششی سیمانی مارموریت شود . در صورت نیاز به اجرای سیمان شسته میتوان آنرا روی اندود اجرا شده با مارموریت و شبکه توری مسلح کننده سطح، اجرا نمود ولی چسبندگی مناسب باید حتماً تامین شود.

– اختلاف صفحات سیمانی آکواپنل داخلی(Indoor) با نوع خارجی (Outdoor) آن در چیست ؟

طرح اختلاط و مواد اولیه و مشخصات فنی آکواپنل داخلی با نوع خارجی آن کاملاً متفاوت بوده و آکواپنل خارجی دارای چگالی و وزن بالاتری نسبت به نوع داخلی آن می باشد به همین دلیل آکواپنل خارجی را می توان در فضای داخلی به کار برد ولی بر عکس این امر امکان پذیر نمی باشد . رجوع به مشخصات فنی و آدرس اینترنتی www.aquapanel.com در این زمینه توصیه می شود.

– آیا اجرای درز نمایان (چفت) در نمای ساختمان با صفحات مسلح سیمانی آکواپنل عملی است؟

بله. جهت اطلاع از جزئیات مخصوص اجرایی، با واحد پشتیبانی فنی شرکت کناف ایران تماس حاصل فرمایید.

– آیا این محصول تائیدیه فنی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن ایران را داراست؟

بله. جهت مشاهده تاییدیه فنی به بخش “گواهینامه ها و تائیدیه های فنی” وب سایت شرکت کناف ایران مراجعه فرمایید.

کناف – سقف کاذب – دیوار کاذب

نصب، فروش و اجرا انواع طرح و مدل کناف: کناف کاری – سقف کناف – دیوار کناف – سقف کناف پی وی سی – اجرای پنل گچی – پنل پیش ساخته |نصب، فروش و اجرا انواع طرح و مدل سقف کاذب: نورمخفی – سقف کاذب مشبک کناف – انواع کناف نور مخفی سقف و داخل ساختمان – انواع مدل کناف سقف آشپزخانه، اپن آشپزخانه و پذیرایی | نصب، فروش و اجرا انواع طرح و مدل  دیوار کاذب: دیوار جداکننده کناف – دیوار جداکننده کاذب و داخلی – دیوار کاذب – دیوار پوششی

مقاطع فولادی – تایل های سقفی – صفحات مسلح سیمانی – پیچ اتصال و بولت – دریچه دسترسی – پودرها – صفحات روکش دار گچی – نوارها – وسایل و ابزار

منبع: برخی از مطالب برگرفته از
dpdecoration.ir *** sakhtemoon.com *** knaufir.com